Fjord Maritime har siden oppstarten blitt meget godt mottatt hos våre kunder i havbruksnæringen og vi har i felleskap med våre samarbeidspartnere og leverandører utviklet kostnadsreduserende og miljøvennlige løsninger for fremtiden. Dette er noe vi setter veldig høyt, og vi jobber hver dag for å opprettholde de gode relasjonene og opplevelsene vi har sammen med dere.

Det viktigste vi gjør, er å levere som avtalt.

Gjennom de erfaringene og leveransene vi har gjort så langt, så opplever Fjord Maritime en stor etterspørsel i markedet (både innen havbruk, men også i andre bransjer).

I den forbindelse, så har dagens eiere vært på utkikk etter en strategisk samarbeidspartner og investor. Dette for å muliggjøre en sunn og god vekst for selskapet fremover, uten å gå på akkord med servicenivå til våre eksisterende kunder.

Vi kan med glede fortelle at den 20/4-2020 inngikk Fjord Maritime AS en avtale om salg av 34% av aksjene i selskapet, hvor vi ved en rettet emisjon får tilført selskapet en god soliditet for fremtiden.

Dalseide & Fløysand AS, er en investor med lang erfaring fra vekstbedrifter fra flere bransjer. Fjord Maritime er derfor trygg på at Dalseide & Fløysand AS er den rette partneren for oss og at de vil bidra med erfaring, nettverk og kompetanse for videre vekst av våre tjenester og produkter.

For dere som kunde, leverandør eller samarbeidspartner, så mener vi at endringer i eierskapet utelukkende er positivt for samarbeidet fremover, men skulle det være spørsmål til situasjonen så er det bare å ta kontakt med din kontaktperson i Fjord Maritime eller undertegnede.

Fjord Maritime er nå på jakt etter flere dyktige og fremoverlente medarbeidere, så vi håper på deres støtte og anbefalinger i tiden fremover.

PS! Om dere har bekjente som ønsker å jobbe med bærekraftig teknologi og miljøtiltak, så er det bare å tipse om at vi søker flere motiverte ansatte, se lenke: Ledige stillinger.

Vidar Rabben, daglig leder